Projecten

Bekijk onze nieuwste projecten!

Projecten bekijken

Lichtstraat stallen

Een lichtstraat voor uw stal? Natuurlijk daglicht is belangrijk voor het welzijn van uw vee. Een donkere en niet goed geventileerde stal is ongezond voor zowel mens als dier. Zeker als uw stal in de winter de koeien, schapen of kippen moet huisvesten. Creëer daarom meer comfort met de lichtstraten van Brouwer Montage en Stalventilatie.

Stal lichtconstructie

De lichtraat voor het zadeldak is eenvoudig te plaatsen. Dat komt omdat deze lichtconstructie direct op het vlakke dak geplaatst wordt. De lichtstraat bestaat uit een aluminium profiel die de linker en de rechter platen aan elkaar koppelt. Er kan gekozen worden uit verschillende polycarbonaat lichtplaten.

Ventilatie

Zoals aangegeven is ventilatie in stallen erg belangrijk. Daarom adviseren wij naast de lichtstraat ook een goede ventilatie. Door de zuigende werking van de ventilatie nok, komt schone lucht op een natuurlijke manier uw stal binnen. De ventilatie is te sturen door kleppen erin te monteren.

Voordelen

  • Creëer op een natuurlijke manier daglicht
  • Goed voor het welzijn van mens en dier
  • Hoge kwaliteit aluminium constructies
  • Goede ventilatie
  • Slagvast kunststof

Brouwer Montage en Stalventilatie produceert alle constructies op maat en vakkundig! Neem voor een vrijblijvende offerte direct contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op!