Lichtstraten

Een lichtstraat zorgt op een eenvoudige en natuurlijke manier voor meer daglichttoetreding in donkere ruimtes. Misschien is uw stal of bedrijfshal toe aan meer natuurlijk licht? Wilt u meer ruimtelijk gevoel creëren? Laat dan een lichtstraat plaatsen door Brouwer Montage. Daglicht verhoogt de productiviteit en het welzijn van zowel mens als dier. Wij zijn al meer dan 10 jaar specialist in het produceren en het plaatsen van lichtdoorlatende dakconstructies in (bestaande) platte daken of in de nok. Alles op maat gemaakt en gemonteerd!

Gebogen en zadeldak lichtstraat

Wij bieden twee soorten daglichtconstructies. De gebogen lichtstraat en de zadeldak lichtstraat. Beide constructies zijn vrijdragende systemen. De gebogen constructie is toepasbaar op elk type dak. De lichtstraat voor het zadeldak is eenvoudig te monteren op een vlakke dakconstructie. Beide zijn van zeer hoge kwaliteit aluminium profielen, voorzien van slagvast polycarbonaat kunststof.

Nieuw en renovatie

De lichtstraten die wij leveren zijn geschikt voor nieuwbouw, bestaande bouw en renovatie. Bij nieuwbouw en bestaande bouw monteren onze professionele monteurs op vakkundige wijze de lichtstraat in dichte (bestaande platte) daken. Bij renovatie wordt de oude en vaak verweerde lichtconstructie verwijderd, opgemeten en een nieuwe lichtstraat op maat gemaakt en vervolgens geplaatst.

Voordelen van een lichtstraat op een rij

  • Meer natuurlijk daglicht
  • Meer ruimtelijk effect
  • Gezond voor mens en dier
  • Mogelijk met ventilatie-elementen
  • Op maat gemaakt
  • Kwalitatief hoogwaardige lichtconstructies

Meer weten?
Wij staan voor persoonlijke aandacht voor de klant. Dat houdt in dat u altijd één vast contactpersoon hebt en u gegarandeerd de beste oplossing wordt geboden. Alle daglichtconstructies worden in de eigen werkplaats op maat geproduceerd en vervolgens zelf vakkundig op locatie geplaatst.

Meer weten over onze lichtstraten? Bijvoorbeeld over onze productie, levertijd of prijzen? Neem dan contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op!