Lichtstraat renovatie

Lichtstraat renoveren of vervangen? Een verouderde lichtstraat laat in de loop der jaren niet meer het gewenste daglicht naar binnen. Het valt vaak niet op, maar de ruimte wordt langzaam maar zeker steeds minder goed verlicht. Of het nu om de renovatie van een stal, fabriekshal, bedrijfshal, manege of loods gaat, goede daglichttoetreding is belangrijk voor de productiviteit en het welzijn van mens en dier. Brouwer Montage lost dit graag voor u op door het gehele project voor u uit handen te nemen.

Werkwijze lichtstraat renovatie

We starten het renovatieproject met een inspectie en het opnemen van de huidige situatie en maatvoering. Vervolgens maken wij een vrijblijvend voorstel. De nieuwe lichtstraat constructie wordt in onze eigen werkplaats vervaardigd. De oude koepel of lichtstraat wordt verwijderd en de nieuwe dakbedekking en staanders worden gemonteerd. Daarna word de nieuwe lichtstraat vakkundig geplaatst. Doorgezakte of verweerde lichtraten zijn zo weer als nieuw!

Contact

Wij staan voor professionaliteit en kwaliteit. Alle daglichtconstructies produceren wij in eigen werkplaats en worden vakkundig door ons eigen team geplaatst.

Een vrijblijvende offerte voor een gebogen lichtstraat? Neem dan contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op!