Lichtstraat bedrijfshal

U wilt een lichtstraat in uw bedrijfshal voor het creëren van meer daglicht? Een goede daglichtconstructie is van belang voor het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers. Meer daglicht is gezond en geeft een ruimtelijk gevoel. Brouwer Montage is al meer dan 10 jaar specialist in het plaatsen van lichtstraten. Voor zowel in bedrijfshallen als fabriekshallen.

Bedrijfshal lichtconstructie

De polycarbonaat gebogen lichtstraat wordt ontwikkeld als vrijdragend systeem. De aluminium constructie bestaat uit een scharnieren profiel dat voor elke situatie toepasbaar is doordat de bogen met de juiste spanning in de juiste stand komen te staan. Deze lichtstraat valt altijd buiten de opstaanders waardoor condenswater altijd richting het dak stroomt.

Isolatie en ventilatie

De lichtstraat is verkrijgbaar in verschillende dikte polycarbonaat lichtplaten en isolatiewaarde. Maar ook ventilatie is belangrijk. Daarom kunnen er extra ventilatieluiken worden geïnstalleerd die handmatig of elektrisch te bedienen zijn.

Voordelen

  • Creëer op een natuurlijke manier daglicht
  • Goed voor het welzijn van uw medewerkers
  • Verhoogd de productiviteit
  • Lagere energierekening
  • Hoge kwaliteit aluminium constructies
  • Slagvast kunststof

Contact
Wij staan voor persoonlijke aandacht voor de klant en de beste oplossing voor uw situatie. Daarom komen we indien gewenst langs voor inspectie en opmeten. Als u kiest voor Brouwer Montage kiest u voor professionaliteit en kwaliteit. Alle daglichtconstructies produceren wij in eigen werkplaats en worden vakkundig door ons eigen team geplaatst.

Een vrijblijvende offerte voor een gebogen lichtstraat? Neem dan contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op!