Gebogen lichtstraat

De gebogen lichtstraat wordt veelal toegepast om meer daglichttoetreding in bedrijfshallen, opslagloodsen, agrarische gebouwen en industriehallen te creëren. Dergelijke ruimtes zijn vaak donker door het gebrek aan natuurlijk daglicht. Ongezond voor mens en dier en slecht voor de productiviteit. De gebogen lichtstraat biedt de oplossing voor meer licht en ruimtelijk gevoel in bestaande hallen en nieuwbouw.

Gebogen lichtconstructie

De gebogen lichtdoorlatende dakconstructie is ideaal voor vlakke daken en wordt uitgevoerd in een vrijdragend systeem. De aluminium constructie bestaat uit een scharnieren profiel dat voor elke situatie toepasbaar is doordat de bogen met de juiste spanning in de juiste stand komen te staan. Deze lichtstraat valt altijd buiten de opstaanders waardoor condenswater altijd richting het dak stroomt.

Isolatie en ventilatie

De gebogen lichtstraat is verkrijgbaar in verschillende dikte (dubbelwandig) polycarbonaat lichtplaten en isolatiewaarde. Maar ook ventilatie is belangrijk. Daarom kunnen er extra ventilatieluiken worden geïnstalleerd die handmatig of elektrisch te bedienen zijn.

Voordelen gebogen lichtstraat

  • Creëer op een natuurlijke manier daglicht
  • Goed voor het welzijn van mens en dier
  • Verhoogd de productiviteit
  • Lagere energierekening
  • Hoge kwaliteit aluminium constructies
  • Slagvast polycarbonaat kunststof
  • Mogelijkheid voor ventilatie

Meer weten?

Wij staan voor persoonlijke aandacht voor de klant en de beste oplossing voor uw situatie. Daarom komen we indien gewenst langs voor inspectie en opmeten. Als u kiest voor Brouwer Montage kiest u voor professionaliteit en kwaliteit. Alle daglichtconstructies produceren wij in eigen werkplaats en worden vakkundig door ons eigen team geplaatst.

Een vrijblijvende offerte voor een gebogen lichtstraat? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over levertijd en prijzen.

Neem vrijblijvend contact op!