Lichtstraat zadeldak

De lichtstraat zadeldak is een lichtstraat in de nok van het dak en wordt veelal toegepast in (vee) stallen, agrarische gebouwen, loodsen en bedrijfshallen. Het zadeldak lichtstraat in de nok is de oplossing voor meer natuurlijke daglichttoetreding in donkere ruimtes met vlakke dakconstructies. En dat is belangrijk want daglicht is noodzakelijk voor het welzijn van mens en dier.

De zadeldak constructie

De lichtraat voor zadeldak laat zich eenvoudig plaatsen. Er hoeven geen opstaanders te worden gebruikt en sluit direct aan op het dak. De lichtdoorlatende dakconstructie bestaat uit een aluminium profiel die de linker en de rechter platen aan elkaar koppelt. Er kan gekozen worden uit verschillende polycarbonaat lichtplaten.

Ventilatie

De lichtstraten kunnen worden voorzien van extra ventilatie. De zadeldaknok met ventilatie zorgt voor een goede afvoer van warme en vervuilde lucht. De ventilatie is te sturen door kleppen erin te monteren. Dit is vooral belangrijk voor stallen of maneges waar veel broeiende materialen liggen en voor het dierenwelzijn.

Renovatie

Dit type lichtconstructie is uitermate geschikt voor renovatieprojecten. De maatvoering is namelijk flexibel en alles is op maat te maken voor de bestaande schuur, stal of hal. Doorgezakte of verweerde lichtraten zijn zo weer als nieuw!

Voordelen

  • CreĆ«er op een natuurlijke manier daglicht
  • Goed voor het welzijn van mens en dier
  • Verhoogd de productiviteit
  • Hoge kwaliteit aluminium constructies
  • Slagvast kunststof

Contact

Wij gaan alleen voor de beste oplossing voor uw situatie. Daarom komen we indien gewenst langs voor inspectie en opmeten. Als u kiest voor Brouwer Montage kiest u voor professionaliteit en kwaliteit. Alle daglichtconstructies produceren wij in eigen werkplaats en worden vakkundig door ons eigen team geplaatst.

Een vrijblijvende offerte voor een lichtstraat zadeldak? Neem dan contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op!